Γάμος Στο Παρεκκλήσι Αποστόλων Ακύλα και Πρίσκιλλας

 

Ο Δημήτρης και η Δήμητρα ήρθαν στο Happy Events για να μας αναθέσουν να αναλάβουμε το ξεκίνημα της κοινής τους ζωής!

Τον γάμο τους!

Οι μπομπονιέρες λευκές πέτρες όπου επάνω είχαν ένα πανέμορφο εκκλησάκι.

Τα χρώματα που επιλέξανε ήταν το λευκό και της μέντας.

Στολίσαμε το νυφικό αυτοκίνητο με μπουκέτα στους καθρέφτες και μια μεγάλη καρδιά με Baby’s-breath ανθάκι και τριαντάφυλλα στο χρώμα της μέντας,

στην εκκλησία διακοσμήσαμε στα σκαλάκια με υφάσματα φανάρια και πολλά κεριά, δύο μεγάλες καρδιές κοσμούσαν το εκκλησσάκι που μαζί με τα υφάσματα και τα φανάρια,

δώσαμε ένα chic αποτέλεσμα.

Ένα υπέροχο Candy Bar περίμενε τους καλεσμένους να πιούνε ένα ποτήρι φρέσκια λεμονάδα, βυσσινάδα ακόμα και νεράκι για να ευχηθούν στο ζευγάρι, και να αφήσουν την ευχή τους αποτυπωμένη στις καρδούλες όπου ρίχνανε στο κάδρο ευχών!

Με  βαμβακερά ράνερ στο χρώμα της μέντας στολίσαμε τα τραπέζια της δεξίωσης, με μεγάλες γυάλες με λουλούδια και πολλά κεριά!

Τα βλέμματα στράφηκαν στην διαφορετική Είσοδο του ζευγαριού οι οποίοι ήρθαν από διαφορετική κατεύθυνση και συναντήθηκαν στην πίστα όπου ανάψαμε Πυροφλάς και χιλιάδες χρυσές σπίθες λαμποκοπούσαν την ώρα του χορού, και το καθιερωμένο κόψιμο της τούρτας.

Δε τελειώσαμε εκεί….ανάψαμε και πυροτεχνήματα!!!! Όπου έγινε ο Χαμός!!! Να ζήσετε και να είσαστε ευτυχισμένοι μεριά τα βαθιά γεράματα σας!!!!

Ευχαριστούμε τους νεόνυμφους αλλά και την μητέρα της πανέμορφης νυφούλας μας Ευδοκία η οποία φρόντισε να εκπληρώσει όλες τις επιθυμίες της μονάκριβής της!!!

 

 

 

Ο Γάμος Του Δημήτρη Και Της Δήμητρας Στην Αίγινα